Можете да ни намерите денонощно и на телефон:
  O895 777 822,
  O889 344 268

Адрес: на входа на Гробищен парк БУРГАС
0 0
Венци и цветя
Помощ
Начало  //  Погребален агент

Погребален агент

Веднага след като се съобщи на подходящата погребална агенция за случая, неин сътрудник се отправя към болницата или дома на покойника. Един от роднините, представляващ интересите на семейството по време на срещата, трябва да обсъди с избрания Погребален агент приготовленията, които трябва да се направят и да се договори с него за това, как трябва да протече церемонията. Уточняват се всички детайли. Решава се какъв ковчег да се поръча. Аранжират се цветя. Определя се къде да се състои церемонията - в дома или на гробищния парк. Избира се час за погребение.

Ако прощаването с покойника ще бъде в църква, е нужно да се направи връзка със свещеника, за да се знае по кое време може да се назначи церемония.

Най- добре преговорите с погребалния сътрудник да бъдат проведени от разумен член на семейството, чийто решения не зависят от емоциите и така да не се допусне превишаване на финансовите възможности на семейството.

След опелото (ритуала) е препоръчително да се направи водосвет в дома, където е починал покойникът (ако се е случило в болница не е задължително ).



Copyright


Уеб дизайн, уеб програмиране и SEO оптимизация